Стамен Белчев: Доволен съм от трите точки, но не и от играта

Стамен Белчев: Доволен съм от трите точки, но не и от играта

Novsport

02-08-2019, 21:00

Наставникът на Арда Кърджали Стамен Белчев отправи доста критики към представянето на своите играчи след победата 3:1 като гост на Витоша в 4-ия кръг на efbet Лига. Специалистът заяви, че играта на неговите момчета никак не му е допаднала и до почивката в нея е липсвала ясна идея.

„Доволен съм от трите точки, от играта въобще не съм доволен. Има още какво да се коригира и желае от всички футболисти. Особено през първото полувреме не можехме да намерим верния път в атака. Едни подавания все встрани, встрани. Няма как да се получи така. На почивката коригирахме нещата и през второто полувреме стояхме малко по-добре”, заяви Белчев след мача.

„Когато вкарваме дори само един гол повече от противника, съм доволен. Очаквах като игра да бъдем по-добри. Когато играта е добра, резултатите идват естествено.”

„Трябва да влязат със самочувствие и манталитет на победители. Изправяме се срещу Локомотив Пловдив, който е в подем. Знаете, продължиха напред в Лига Европа. Със сигурност настроението при тях ще е приповдигнато. Ние отиваме да играем футбол”, амбициозно обеща наставникът на Арда.

Източник: Novsport

Последни новини