Стамен Белчев след разгрома над Верея: Има какво да се желае от играта

Стамен Белчев след разгрома над Верея: Има какво да се желае от играта

Novsport

17-02-2018, 16:58

Старши-треньорът на ЦСКа Стамен Белчев не показа излишна еуфория след категоричната победа на неговия тим над Верея с 5:0 и заяви, че има още какво да се желае от играта на футболистите му. Той заяви, че е рано за обсъждане на шампионските амбиции на тима.

"Има какво да се желае още от играта, но за първи официален мач след паузата съм доволен. Мисля, че беше абсолютно заслужена победата, мачът започна добре за нас, а след 2:0 беше въпрос на време да отбележим и трети. При нас най-големият проблем е постоянството. Ако го покажем, мисля, че ни очаква добро бъдеще. Излизаме и се опитваме да покажем най-доброто, на което сме способни.", заяви той. 

"Има още много време за титлата, трябва да показваме постоянна игра. Нека не даваме предварително големи обещания, имаме да подобряваме играта си и като отбор, и като единици. ЦСКА винаги се бори да е шампион и да вземе купата. Ще играем и на двата фронта. Всички нови футболисти има какво да покажат, тепърва ще се видят по-добри игри от тях.", завърши Белчев.

Източник: Novsport

Последни новини