Стамен Белчев: Това не е ЦСКА, ръководството ще реши дали оставам

Стамен Белчев: Това не е ЦСКА, ръководството ще реши дали оставам

Novsport

29-04-2018, 22:26

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира загубата на своя отбор от Ботев с 2:1, след което "армейците" изгубиха и теоретичните си шансове за титлата в Първа професионална лига. 

Той заяви, че играта на отборът му е била много под нивото, като има определени играчи, които не са показали най-доброто от себе си.

"Това не е играта на ЦСКА, днес неузнаваемо слаба игра, но въпреки всичко малките положения не успяхме да си реализираме. Не успяхме да се ориентираме в предни позиции и там дойде проблемът за загубата. Разочарование от отпадането за купата имаше, но трябваше да бъде забравено. Колко време трябва да сме разочаровани? Добрият отбор затова е добър, за да може да се вдигне след загуба, но не можа да се получи."

"Не само защитата, но играта на ЦСКА не е това, което беше през есента. Има очеваден спад в играта. Футболистите на ЦСКА трябва да се доказват във всяка тренировка, какво остава за мачовете. Трябва да осъзнаят, че са в гранд. Има хора, които играят много под нивото си и няма как това да не се отрази на отбора. Дали ще остана ще го реши ръководството."

Източник: Novsport

Последни новини