Стивън Петков: Ще започна подготовка с Ботев, после ще мисля за трансфер

Стивън Петков: Ще започна подготовка с Ботев, после ще мисля за трансфер

Novsport

03-06-2018, 16:59

Нападателят на "Ботев" Пловдив Стивън Петков ще започне подготовка с "канарчетата" за новия сезон, а след това ще мисли за трансфер в друг отбор, заяви той в ефира на bTV.

Въпреки че рядко намираше място в титулярния състав през изминалия сезон, той успя да отбележи 19 гола на противниците на пловдивчани и да се класира на четвърто място при голмайсторите.

"Това е съвкупност от няколко неща. Един от "виновниците" за това е Иван Гарабитов, а другото е, че полагам много труд и лишения, което е съвсем нормално за всеки един спортист. Изписаха се доста неща за трансфер в медиите за интереси в други клубове. В момента съм в почивка, възстановявам се от контузия. Тези неща са в малко по-заден план. В момента имаме работа, която трябва да свършим, да възстановим крака, която оперирах преди няколко седмици. След това започвам подготовка с "Ботев" и ще видим какво ще е бъдещето ми", заяви Петков.

Той се възстановява бързо след счупване на глезена. Това е втора такава травма в кариерата му. Този път той разчита за възстановяването си на лечителя Иван Гарабитов. Той използва комплекс от упражнения, които подпомагат оздравяването.

"На един човек, който му трябва възстановяване от 3 до 6 месеца, по тази методика се възстановява от 10 до 15 дни", каза Гарабитов.

Източник: Novsport

Последни новини