Стоилов: Съдията изкара мача за хикс, следващите дни ще извадим видео

Стоилов: Съдията изкара мача за хикс, следващите дни ще извадим видео

Novsport

20-04-2019, 20:40

Главният мениджър на ЦСКА – Стойчо Стоилов – остана недоволен от съдийството на Станислав Тодоров по време на мача с Левски (0:0). Той заяви, че реферът е „изкарал мача за хикс“. Шефът на „червените“ сподели още, че в следващите дни от Борисовата градина ще пуснат специално видео от двата мача с Левски за първенство и с Ботев Пд за Купата, за да покажат в кои ситуации са били ощетени.

„Днес загубихме две точки. Според мен играхме добре и контролирахме мача, и просто не ни позволиха да го спечелим“, започна Стоилов. 

„Любо Пенев не коментира съдията, защото не бе попитан. Три ключови ситуации за нашия отбор. Първо, че няма засада там, където има дузпа. Вдигат засада, че се чудят какво да свият. После левият бек с ръка игра. Това навсякъде се свири дузпа. Съдията си изкара мача за хикс, знаете кой е печеливш. Как да няма тенденция? След няколко дни ще извадим едно видео от двата мача с Ботев Пд и Левски и да видите как сме ощетени“, продължи шефът. 

„Сега е ключов момент от шампионта Предишните два мача играхме слабо с Левски. Сега стояхме по-добре като отбор. Мисля, че превъзхождахме отбора на Левски, но не ни позволиха да спечелим мача“. „Ние имаме мач директен в София. Ще видим какво ще стане“. „Не знам колегите от Левски да са искали минута мълчание за Сашо Костов“, завърши Стоилов.

Източник: Novsport

Последни новини