Стойчо Стоев: Ференцварош е тежък съперник, да не бързаме за следващия кръг

Стойчо Стоев: Ференцварош е тежък съперник, да не бързаме за следващия кръг

Novsport

19-06-2019, 21:00

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от представянето на отбора при успеха над Триглав с 4:0. Треньорът похвали желанието на футболистите си, с което са влезнали в мача, а също така, че неговите играчи играеха по-бързо и директно.

Специалистът акцентира, че съперникът на „орлите” в първи кръг от квалификацииите на Шампионска лига – Ференцварош, е достатъчно тежък и отказа да коментира потенциалния втори опонент на шампиона на България във следващия етап.

„Първите ми впечатления са разнопосочни. Имахме хубави моменти, които бяха повече. Хареса ми най-вече, че имаше бързина в атаката ни, повече скорост. Не навсякъде бяха с добър завършек, но се стараеха. В интерес на истината първото полувреме създадохме повече положения, а второто вкарахме голове. Сега сме в период на подготовка, че е твърде рано да се говори нещо по-конкретно. В следващите контроли се надявам да се развием като начин на игра, за да бъда по-конкретен в отговорите си”, започна Стоев пред DIEMA SPORT.

„Давам шанс на всички играчи и ще продължа да им давам, но някъде ще започна да сглобявам и състав за мачовете, които ни предстоят. Хубавото е, че това, което виждам на този етап ми дава повече позитиви от старанието на футболистите”, продължи треньорът.

„Постепенно новите се интегрират. Икоко физически не е подготвен, за да го използвам по-дълго време. Дан Битон постепенно съумява да се справя и другите го приемат. Мавис Чибота имаше лек проблем и ми се иска събота да играе. Не мога да ви кажа нищо конкретно за нови футболисти”, коментира специалистът.

„Тежък съперник е Ференцварош. Гледайки съперниците, от три силни отбора – два се срещнаха. Няма как да го променим и е важно да се подготвим добре, тъй като е сериозен отбор. Гледах вече един мач на запис. Нека не бързаме за втория кръг, тъй като първите ни насоки са да отстраним Ференцварош. Това ни е мачът, върху който сме фокусирани”, завърши Стойчо Стоев

Източник: Novsport

Последни новини