Стойчо Стоилов разкри защо Любо Пенев напусна ЦСКА

Стойчо Стоилов разкри защо Любо Пенев напусна ЦСКА

Novsport

05-10-2019, 21:11

Исканият отново за треньор Любослав Пенев си е тръгнал от ЦСКА, защото група футболисти са опитвали да го бойкотират.

Това стана ясно по време на срещата между Стойчо Стоилов и фенове на "червените".

Тя се проведе в ресторанта на стадион "Българска армия", който беше препълнен с представители на много фракции, а лидерите на Сектор "Г" Иван Велчев и Росен Петров определяха ред на задаване на въпроси към спортния директор, за да няма надвикване.

По време на мача с Черно море Животното скочи на главния мениджър на "Армията", искайки му обяснения, а след това даде интервю, в което обиди и оплю бившия футболист, но сега каза пред всички, че няма нищо лично срещу Стоилов, а иска само ЦСКА да върви напред и нагоре.

Срещу Пенев са били чужденци, а като техен тартор се явявал Рубен Пинто, който изпадна в немилост в ЦСКА заедно с Николай Бодуров.

Феновете попитаха Стоилов защо не е бил защитен Любо и не са били изгонени въпросните играчи. Логичният отговор беше, че трудно може да се разделиш със 7-8 състезатели с договори на момента.

Тогава треньорът сам си тръгна от ЦСКА, а днес каза пред запалянковците на високоговорител, че никога хора от ръководството не са му се месили в работата на „Българска армия“.

Стоилов пък заяви още, че няма как футболист на ЦСКА със собственик Гриша Ганчев да бъде "хванат" от друг отбор, предаде ТОПСПОРТ.

Източник: Novsport

Последни новини