Стойчо Стоилов: Ще забраним на играчите да се радват след гол

Стойчо Стоилов: Ще забраним на играчите да се радват след гол

Novsport

20-03-2018, 14:12

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов реагира на информацията, че от Левски ще сезират БФС и прокуратурата за поведението на нападателя Фернандо Каранга, автор на победното попадение за 1:0 в дербито на България в неделя.

Бразилецът изрази бурно радостта си като показа жест, който е негова запазена марка, а след срещата празнува с феновете на "червените", които му подадоха надуваем артикул от сексшоп, украсен с шал на Левски.

Днес той отнесе глоби на обща стойност 6000 лева, а освен това бе наказан да не играе в следващия мач на ЦСКА заради действията си.

"Щом толкова пречи, ще помолим треньора Стамен Белчев да завършим сезона без Каранга. Ще забраним също на играчите да се радват след гол, а вместо това ще ходят да се извиняват на агитката им, че са вкарали. Готови сме на всичко, защото сме ЦСКА. Ще ги бием и с резервите. Големите отбори играят за себе си, а не участват в задкулисни игри", коментира Стоилов пред "24 часа", визирайки "поредния опит на Левски да си осигури предимство по служебен път, вместо на терена".

Източник: Novsport

Последни новини