Стоян Колев: Благодарни сме на футболистите за желанието в ситуацията, в която се намираме

Стоян Колев: Благодарни сме на футболистите за желанието в ситуацията, в която се намираме

Novsport

12-05-2018, 22:59

Стоян Колев остана доволен от играта на Верея срещу ЦСКА. Треньорът на вратарите коментира и грешката на Цицарски, която направи за крайното 0:2.

"През първото полувреме имахме невероятни ситуации за гол, но за съжаление ги пропуснахме. През второто и ЦСКА си взеха нужните поуки, направиха си корекциите и затвориха подстъпите към тяхната врата.

Още от началото на първенството изпитваме затруднения при статичните положения. Доста голове получихме. Липса на концентрация. За грешката на вратаря - това е младостта. И много големи вратари са допускали и по-комични ситуации. Но няма никакъв проблем. Той има изиграни 5-6 мача и е нормално да бърка. Човек се учи от грешките си.

Мисля, че от началото на годината не сме имали по-чисти положения и топкова много в един мач. Но това е футболът, затова е интересен. Пропуска се. Това ни беше идеята - да предадем нашето спокойствие върху футболистите - да излязат и да се забавляват. Мисля, че до голяма степен се получи през първото полувреме. Благодарни сме им, че показаха такова желание и такъв хъс в тази ситуация, в която се намираме", коментира Колев.

Източник: Novsport