Стоянович: Ел Маестро е лукав треньор

Стоянович: Ел Маестро е лукав треньор

Novsport

25-09-2018, 18:25

Нестор Ел Маестро е лукав треньор, за да ни прехвърли топката. Аз не искам да говоря кой е фаворит, обяви треньорът на Левски Славиша Стоянович след успеха на тима му с 6:0 срещу Атлетик Куклен за Купата. Той беше помолен да коментира думите на треньора на ЦСКА, че "сините" са фаворити в предстоящото дурби за първенство. 

"Ще видим дали сме готови ЦСКА, този мач е  голям тест за нас. За два-три дни трябва да подготвим всичко в тактически и стратегически план. Ще видим как ще се получат нещата. За Купата всеки мач е тежък, за тях може и да е по-тежък мачът с Монтана, но са квалитетен отбор и е нормално да очакваме да бият. Дербито е нещо друго, мотивацията е друга, там това е най-важното", сподели още Стоянович.

"Двата тима са добри, трябва време да станеш най-добър, трябва да се държи концентрация от първата до 90-та минута в такива мачове", каза още специалистът.

"Знам, че този мач е еквивалент на Звезда - Партизан. Започваме да мислим за него от утре нататък. Няма нерви, изчакване, това е най-големият мач в България. От утре до събота ще видим какво ще стане", добави той.

По повод успеха за Купата, той обяви: "Днес съм пуснал кадрите на нашия отбор, те нямаха много минути досега. Първото полувреме не съм много доволен, но от второто съм. Играхме бързо, като цяло съм доволен от резултата. Малко беше нервно, в първите 30 минути бяхме прекалено апатични."

"Пробудихме се, чак когато съперникът пропусна шанса си, което не е добре. Нямаше подценяване, но бяхме лежерни, а това не трябва да се допуска никога", заяви Стоянович. 

"Серджиу Буш е сигурно добър играч, но сега е в малка криза. Трябва да му се помогне да излезе от тази криза. Днес вкара гол, занапред трябва да вкарва. Имаме проблем с реализирането на попадения", добави той.

"Станислав Иванов и Атанас Кабов ми харесаха днес как се представиха. Жалко е, че не можах да пусна в игра и други млади играчи. Исках да пусна и Юруков, но не стана. Юношите на Левски имат качества, само трябва да са мирни, спокойни, да тренират и всичко ще е добре", сподели словенецът и похвали съперника.

"Атлетик Куклен се трудеше много, честитя им, че играха с нас. Докато имаха сила, всичко беше хубаво. Те са организиран отбор, желая им всичко най-хубаво занапред."

Източник: Novsport

Последни новини