Стоянович: Може и да не сме играли по най-добрия начин

Стоянович: Може и да не сме играли по най-добрия начин

Novsport

07-10-2018, 22:04

Наставникът на Левски Славиша Стоянович отчете, че отборът му е бил в състояние да се представи и по-добре в столичното дерби срещу Славия, спечелено с 2:0 от „сините”. Словенецът заяви, че сега ще се опита да използва прекъсването за националните колкото се може по-продуктивно, за да подготви тима за дербито срещу Лудогорец в следващия 12-и кръг.

„Цяла седмица си говорихме, че срещу Славия трябва да вземем нови три точки. Че не трябва да ни пада концентрацията и за секунда. Може и да не сме играли по най-добрия начин. Имахме своите проблеми, Славия ни създаде главоболия със своите играчи. Въпреки това успяхме да вземем трите точки”, каза Стоянович пред Diema Sport.

„Да, вторият гол беше ключов. Славия показа мотивация, но ние контролирахме играта. След втория гол някак те се примириха".

„Футболистите знаят колко тъжно им е било след финала за Купата. Аз тогава не съм ги познавал, но те си знаят. Ако сме имали някакви проблеми – дали при Костов, Обертан или Паулиньо, успяхме да ги преодолеем.”

„Паулиньо се контузи в сряда. Той издържа 45 минути и после вече не можеше. Обертан също не беше на 100 процента. Четирима-петима играчи имаха дребни контузии. Поздравявам ги, че издържаха до края. Нашият медицински екип ще има доста работа сега.”

„Наясно съм с развитията около договора на Обертан. Щe се радвам, ако той преподпише. Колкото до Нашименто и Ривалдиньо, още нямам информация как се движат преговорите.”

„Трябва първо да видим как са контузените ни играчи. Трябва да получим информация от лекарите, за да си направим плана за Лудогорец. Те са шампионът на България. Имаме доста време да се справим.”

„Утре ще тренираме, а после идват 2 почивни дни. Нека мине подготовката ни в паузата и ще преценим на кои играчи ще заложим”, добави още Стоянович.

Източник: Novsport

Последни новини