Стоянович обеща: Ще има много пресконференции преди и след мачовете

Стоянович обеща: Ще има много пресконференции преди и след мачовете

Novsport

31-07-2018, 13:34

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович говори на сръбски език на пресконференцията по представянето си за треньор на Левски.

Специалистът, който е роден в Горни Деян (Сърбия) каза, че изцяло разбира въпросите на българските журналисти. Стоянович обеща срещи с медиите преди мачовете на "сините" - нещо, което не бе практика при Делио Роси.

"Нямам проблем да коментирам. Мисля, че е логично да има пресконференция преди мача и след него, както и понякога през седмицата. Аз съм треньор, който е отворен към медиите", каза Стоянович. 

"Супер е да знам езика. Разбирам ви изцяло, другото е да започна да говоря на български език. Баба ми говореше полумакедонски, полубългарски. В отбора обаче трябва да говорим на три езика, не само на български", добави новият треньор на Левски.

Наставникът разкри, че се е разбрал точно за пет минути със Спас Русев, когато босът му се е обадил с молба да поеме сините. Договорът на Стоянович е за една година с опция за удължаването му за още една.

"Обади ми се, докато бях на почивка в Сърбия. Бързо разбрах, че е коректен и почтен човек. Договорихме се точно за пет минути", обясни Стоянович.

Източник: Novsport

Последни новини