Тиаго Силва: Гриша Ганчев трябва да дава повече шанс Велизар да се разгърне

Тиаго Силва: Гриша Ганчев трябва да дава повече шанс Велизар да се разгърне

Novsport

17-09-2019, 08:56

Бившият бранител на ЦСКА Тиаго Силва даде интервю за dir.bg, в което говори за армейците. Той отправи любопитна препоръка, свързана с главния скаут на червените Велизар Димитров.

Двамата са много близки приятели от времето на съвместния си престой на "Армията", а при всяка своя визита в Бразилия Велизар е на гости на Силва.

Бранителят пристига у нас през 2001-а от Палмейрас, с който печели Копа Меркосур и Копа Либертадорес под ръководството на Луиш Фелипе Сколари. В момента Тиаго Силва управлява строителна фирма в родината си. Той говори свободно български.

"Имам много приятели в България, в контакт съм с тях. Напоследък често говоря с Гриша Ганчев. Виждам, че моят любим ЦСКА има проблеми сега.

Искам отборът да надигне глава в този труден момент, там има мои приятели - особено Гриша Ганчев, Велизар Димитров... Да не се предават. Имало е и ще има трудни моменти.

Бих посъветвал Гриша Ганчев да дава повече шанс на Велизар да се разгърне, да работи. Той може много да помогне на ЦСКА. Велизар разбира от футбол и има контакти по света", каза Силва.

"С ЦСКА в един период бяхме станали машинка. Играехме в Европа като равни с много силни отбори. Мачът на "Анфийлд" срещу европейския клубен шампион Ливърпул (1:0 за ЦСКА през август 2005 г.) е паметен. Можеше и да ги елиминираме", спомни си Тиаго Силва.

Източник: Novsport

Последни новини