Тишина за "Колежа"

Тишина за

Novsport

21-04-2018, 12:06

Тихомълком мина крайната дата, на която ръководството на Ботев трябваше да даде пълна яснота за съдбата на клубния стадион. До края на работния ден вчера нито от Ботев, нито от общината дадоха информация какво ще става с комплекса, както бе обещано в началото на месеца. Съоръжението край Бирената тъне в разруха, след като строежът спря през лятото на 2014 г., когато бившият президент Цветан Василев напусна.

На 2 април жълто-черната общност бе зарадвана от размразяването на най-болния проблем. Тогава след среща с кмета Иван Тотев спонсорът Георги Самуилов обяви, че щастливата развръзка е близо. Той бе подкрепен и от президента на клуба Ангел Палийски.

„Бъдете малко търпеливи, до 10-ина дни ще би дадем по-конкретна информация“, бяха точните думи на Самуилов пред журналистите.

„Ще дадем специална пресконференция. Още малко търпение се изисква. Има неща, които са технически, юридически, които трябва да се изчистят. До 15 дни ще имате точна и ясна информация. Между 16 и 20 април ще направим официална пресконференция“, каза още бизнесменът.

До вчера, 20 април, от ръководството на Ботев не бе дадена никаква информация относно това какво ще се случва, пише marica.bg. Следващата сесия на Общинския съвет е на 26 април, като все още не е ясно дали в дневния ред ще има точка, която да разгледа евентуалното удължаване на срока за строителство на стадиона.

Източник: Novsport

Последни новини