Тодор Неделев: В България ще играя само за Ботев

Тодор Неделев: В България ще играя само за Ботев

Novsport

02-05-2019, 23:45

Ръководството на Ботев (Пловдив) започна преговори за удължаването на договора на своята звезда Тодор Неделев. Халфът прави фантастичен сезон, като е с основна заслуга за класирането на "канарчетата" за финала за Купата на България. 

В последните дни се появиха информации, че халфът е договорен за преминаване в ЦСКА, ако не направи трансфер в чужбина. Турските медии твърдят, че националът е желан от Фенербахче и Коняспор. 

"Започнахме разговори с Тодор Неделев за удължаване на договора му. И двете страни имаме желание това да се случи, така че очакваме новият контракт да стане факт скоро.

Тошко неведнъж е казвал, че в България ще играе само за Ботев. Надяваме се той да остане дълго при нас, но разбира се, в случай на оферта от чужбина, която би го направила щастлив, ние ще се съобразим с неговото желание.

Ролята на Неделев за нашия клуб е много повече от представянето му на терена. В днешните комерсиални времена, Тошко е пример за лоялност и висок морал", заяви изпълнителният директор на пловдивачани Иван Йотков пред "Спортал". 

"Наистина започнахме разговори с Ботев. Обичам този клуб! В България желая да играя само с жълто-черната фланелка. Бих си тръгнал само при добра оферта от чужбина", обяви Неделев.

Източник: Novsport

Последни новини