Тодор Неделев изригна срещу "бултрасите": Слезте да играете вие, като сте по-добри!

Тодор Неделев изригна срещу

Novsport

19-09-2018, 14:19

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев влезе в конфликт с фенове на „жълто-черните“, съобщава Блиц. Националът изпусна нервите си в социалната мрежа, където води спор с привърженици на „канарчетата“, които обвинява, че посещават стадиона основно, за да плюят по отбора.

От написаното Неделев намеква, че е пред раздяла с Ботев…

„Сега аз да ти кажа нещо – като си тръгна някой ден ще ви видя в кого ще се оглеждате, защото като Ботев не бие: Тошко това, Тошко онова, а като бие „браво, вие сте най-големите!“. Това е много смешно от ваша страна, след 1-2 мача да ми говорите кой кво да направи… Слезте вие да играете като като сте по-добре!“, пише Неделев.

„Не ми коментирайте снимките, бе! Кво да не се занимавам? На мен ми писна само да ви слушам глупостите… няма да си мълча тук някакви да ми говорят за футбол, където идват само да плюят отбора. Да си мълчат, коментирайте си другаде. Спокойно, като си тръгна, кажи на другите да се стегнат, няма да имаш проблеми с мен!“, добавя националът, който е силно желан от ЦСКА-София и се очаква през зимата да премине на „Армията“.

Източник: Novsport

Последни новини