Тодоров: Очаквах повече от играчите на Левски

Тодоров: Очаквах повече от играчите на Левски

Novsport

24-05-2019, 19:50

Временният треньор на Левски Георги Тодоров говори пред DIEMA SPORT след поражението с 1:3 от Берое. „Допуснахме много грешки в защита и Берое ни вкара три гола. Виждате какъв ни беше съставът, но аз очаквах повече от играчите. За съжаление това е резултатът. Очаквах наистина повече от състезателите ни и исках да покажат най-добрата си игра за новия треньор”, заяви специалистът.

„Рано е да кажа какво е състоянието на Луи Нганиони и Деян Иванов. Знаете какво стана с Деян, баща му почина и не тренира два дена с отбора. Трябваше да играят, тъй като можеше да се види дали може да се разчита на тях за в бъдеще. Надявам се да бъдат готови за мача с Етър”, коментира още Тодоров.

„Осем човека са в София и се надявам, че тяхното настроение за Етър ще бъде съвсем различно”, каза още Георги Тодоров. „От някои футболисти съм доволен, но нямаше себераздаване и самочувствие в играта. Загатнаха, но моментите бяха малко. Честият победата на Берое”, посочи треньорът.

„Допуснахме грешки в защита. За пръв път играем в подобна формация, но тези хора трябваше да се покажат. Остава малко време, а Петър Хубчев трябва да направи преценка за тези хора кои хора да използва. Ивайло Иванов се включи добре и съм доволен от него. Надявам се тези, които имаха леки болки да отшумят и за Етър всички да са готови”, продължи той.

„След като победиха Славия, то Етър заслужиха този си мач. Какво има да крием от Красимир Балъков. Отборите се познаваме много добре. Нормално е да е тук и да гледа, предстои мач във вторник, а после квалификации с националния отбор. Мога да му пожелая успех, няма да е лесно.

„Не съм аз човекът, който ще прави оценки. Има ръководство и те да кажат дали съм помогнал. Аз се надявам да съм помогнал”, завърши пред медиите Георги Тодоров.

Източник: Novsport

Последни новини