Томаш за Бербатов: Винаги има шанс за всичко

Томаш за Бербатов: Винаги има шанс за всичко

Novsport

10-02-2019, 14:55

 Старши треньорът на Берое Александър Томаш за пореден път не пожела да даде категоричен отговор дали Димитър Бербатов ще стане част от заралии, след като проведе цялата зимна подготовка с тях, въпреки че не взе участие в нито една контрола.

Днес старозагорци завършиха проверките с победа с 1:0 над Ботев (Гълъбово).

"Започнахме много добре. Ао 18-ата минута съм много доволен, след това искахме максимално бързо да реализираме попадение, което малко ни отваря, знаете ние как играем. Притеснява ме това, което се случи с Леони, надявам се да се размине нещо по-сериозно.

Надградили сме спрямо миналата година зимата, има и психологически фактори. Ботев (Гълъбово) играха добре. И те израстват. Искам да ги поздравя. Няма да има отбор, с който да ни е лесно. Септември съм ги гледал, но ще е труден мач.

Ако побеждаваме във всяка среща ще сме на 100%. Създаваме положения, надявам се в първенството и да отбелязваме голове. Искам футболисти, които искат да играят в Берое. Всеки един футболист, който е тук е доволен, радва се и иска да помогне на отбора.

Към много наши играчи има интерес. С някои се разделихме, други привлякохме. Юношите също са част от Берое. Искам футболисти, които са готови за мачовете, Меска и Алфредо са адаптирани вече, различни са. По темата Охене ще се въздържа. И при Влади, и при Боби нещата се развиват добре. Искам да работим с по-малко бройка футболисти, но когато трябва те да помогнат и да участват на 100% да го направят може да имаме един добър състав. Ще бъде интересно първенство. Аз го виждам Берое там, където искам да бъде.

Бербатов? Винаги има шанс за всичко, но дали е реално това да се случи", коментира Томаш след успеха.

Източник: Novsport

Последни новини