Томаш засипа с похвали Камбуров и Бандаловски

Томаш засипа с похвали Камбуров и Бандаловски

Novsport

17-02-2018, 20:08

 Наставникът на Берое Александър Томаш поздрави футболистите си за победата с 4:1 над Черно море във Варна и обяви, че защитникът на заралии Иван Бандаловски е можел да стане топ футболист ако е бил при него преди 10 години.

“Поздравления за резултата! От играта има какво да желаем. Поздравления за Камбуров, който задмина легенда като Наско Сираков! Показа, че във футбола има можещи и неможещи. 

Победата е една крачка, която не ни дава нищо повече от три точки. Поздравявам момчетата! На този стадион се играе много трудно. Момчетата работят, тренират… Това, което правим на тренировките, донякъде се случи”, каза Томаш, след което се скъса да хвали новото попълнение Иван Бандаловски.

“Бандаловски го познавам отдавна. С тези качества, ако се върне 10 години назад и ни срещне нас, за да му говорим, щеше да е на топ, топ, топ ниво. Важното е да си на точното място. Бандаловски има още много години футбол”, допълни треньорът на заралии.

“Футболистите, които не са постигнали мечтити си, са живели в страховете си. Не се надскачаме, но на мечти и амбиции сме големи”, отговори Томаш на въпрос дали отборът му може да влезе в тройката на Първа лига.

Източник: Novsport

Последни новини