Томаш избра групата за Лудогорец

Томаш избра групата за Лудогорец

Novsport

02-05-2019, 21:14

В петък „Берое“ приема „Лудогорец“(Разград) в среща от XXXII кръг на ППЛ. 

Срещата под Аязмото започва в 20:00 чasa и ще бъде ръководен от Ивайло Стоянов от Петрич.

Билетите в деня на мача са на цена от 8 лева, а касите на стадион „Берое“ ще отворят в 18:00 чaса, напомнят домакините и отчитат, че има нови условия за достъп до съоръжението, които може да видите ТУК, а носенето на документ за самоличност и декларация за придружители на лица под 16 г. е задължително!

Преди мача „Берое“ заема 5-та позиция с актив от 50 т., а гостите са водачи в подреждането със 70 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя „Берое“ записа 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, а „Лудогорец“ са с 2 победи, 2 равни и 1 загуба. Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров с 14 попадения, а за противника е Клаудиу Кешеру с 19 гола.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Лудогорец“ 2 пъти, а победите на сметката на „орлите“ са 14. 7 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 41:10 в полза на шампионите. 11 са срещите в Стара Загора, където „беройци“ имат 1 победа, „Лудогорец“ 6, а равенствата са 4. Най-честият резултат между двата тима е 1:0 за „орлите“ и 1:1 (4 пъти).

В редовния сезон „Лудогорец“ победи „Берое“ с 1:0 като домакин, а двубоят в Стара Загора завърши 1:1. В първия плейофен кръг двата тима записаха нулево реми в Разград.

Ето групата на „зелените“: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Рубен Бриджидо, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Василев, Иван Бандаловски, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Иван Минчев, Мартин Камбуров, Мешка, Надим Ангелов, Никита Баранов, Педро Еуженио, Яя Меледже Стоян Иванов и Карлос Охене.

Източник: Novsport

Последни новини