Томаш: Не съм доволен от играта ни

Томаш: Не съм доволен от играта ни

Novsport

21-01-2018, 20:25

 Старши треньорът на Берое Александър Томаш говори пред клубната телевизия след контролата с полския Заглебие (Любин) в Белек, която "зелените" загубиха с 1:2, след като поведоха в резултата.

Наставникът сподели, че не е доволен от играта на отбора и, че все още футболистите не са в добра спортна форма, но от другата седмица се очаква това да се промени.

– Г-н Томаш, първа контрола на турска земя. Как видяхте срещата и доволен ли сте от играта?

– Като първа контрола не сме доволни от доста компоненти, някои неща се получиха, но имаше много брак. Бяхме тежки. Мисля, че не е това, което искам. Но затова са тези контроли – да отработваме, да виждаме грешките и да ги поправяме.

– Направи впечатление, че около 60-та минута направихте пълна смяна на тима. Тогава обаче като че ли бе по-трудно на играчите да организират атаки. Така ли е?

– Естествено, когато в 60-та минута влязат 9 нови човека е по-трудно. Утре имаме възстановяване, а на следващия ден имаме пак мач. Така че тези, които са играли повече, ще играят по-малко. Ще се опитаме на всеки един да дадем шанс. Това са мачове, в които футболистите трябва да заявят, че искат да играят. Трябва да го показват с играта си.

– Единствен Никола Гавов изигра 90 минути. Ще разчитате ли повече на него?

– Ще разчитаме на тези, които го показват в тренировъчния процес и в тези мачове. Виждам, че всеки един има много да работи, особено и Никола Гавов, който има качества.

– Бандаловски дебютира неофициално днес. Доволен ли сте от него?

– Ще говоря персонално с него. Има много неща, които и той трябва да работи.

– Можем ли да очакваме в следващите дни нови играчи?

– Ситуацията не се е променила от преди няколко дни, когато говорих за това. На същия етап сме.

– В тренировъчния процес на какъв етап сте?

– Все още сме тежки. След другата седмица ще набираме спортна форма. Имам още работа като обем, която трябва да свършим.

– Единствено Педро не бе на разположение. Ще бъде ли готов за следващия двубой?

– Той е с вирусно заболяване. Силно се надявам да е готов.

Източник: Novsport

Последни новини