Томаш: Не успяхме да оползотворим ситуациите

Томаш: Не успяхме да оползотворим ситуациите

Novsport

17-03-2018, 17:36

Наставникът на Берое Александър Томаш очаквано не остана доволен от равенството 0:0 между неговия тим и последния в класирането на Първа професионална лига Витоша (Бистрица), но той прие философски поделените точки и сподели очакванията си за следващите мачове пред тима.

"Не можахме да оплозотворим малкото ситуации, които имахме. Много са причините, най-вече са в нас и най-вече в мен. Може би не успях да предам всичко, което мисля през седмицата. Обществеността в България започва да мисли за Берое по друг начин и имаше скованост у футболистите, защото се очакваше да победят на всяка цена."

"Искахме в първите минути да отбележим гол и когато това не стана, се получи избързване и видях, че все още не сме готови за това, което прекалено бързо се случи. Берое е клуб с история и нещата трябва да се случват по начина, по който се иска от фенове и ръководители. Когато сме 100% фаворити, не сме този отбор, който искам и има много да работим. Има психологически ефект от очакванията и влизаме в хубави мечти, но реално не сме това, което искаме."

"Всичко е в главата, момчетата дадоха всичко от себе си през второто полувреме. Трябва да си изведем поуките и да продължим напред. Мисля, че редовният сезон беше положителен с малки изключения. Аз съм доволен заради футболистите и феновете. Убеден съм, че аз и екипът ми ще направим всичко възможно привържениците да са доволни и да напълват стадиона ни."

Източник: Novsport

Последни новини