Томаш: Публиката ни върна в мача

Томаш: Публиката ни върна в мача

Novsport

28-07-2018, 23:35

Благодарение на публика успяхме да се върнем в мача. Благодаря на феновете за подкрепата, обяви треньорът на Берое Александър Томаш след 1:1с Лудогорец в Стара Загора.

"В началото проведохме мача както искахме.  Футболът обаче е игра на голове, имахме ситуации, не успяхме да отбележим. Постепенно Лудогоред наложи техния стил на игра, а това показва, че имаме още много да работим", отбеляза специалистът.

"Сигурно можеше и да победим. Агресията, желанието и футболните качества, с които разполагат момчетата могат да ни превърнат в отбора, в който искам", добави Томаш.

"Не мога да се сърдя на момчетата, Лудогорец са готови именно за такива момента, опитахме да неутрализираме силните им страни, но не успявахме напълно", продължи треньорът.

"С въпроси за съдията ме вкарвате в полемика, която цяла България дъвче. Дайте да говорим за футбол. Другото са неща, които не зависят от мен няма как да ги коментирам", каза още той.

"С Пауло Аутори си говорихме за футбол. Преводачката му е жена и не вървеше да си говорим за жени. Аз съм общителен. Човек трябва да иска и да пита, ако си стоиш вкъщи няма как да научиш нещо", обясни Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини