Томаш с куп промени за мача със Славия

Томаш с куп промени за мача със Славия

Novsport

15-10-2019, 12:39

Старши треньорът на Берое Александър Томаш планира да направи доста промени по състава за домакинството на Славия в понеделник. Те са продиктувани от различни проблеми. На вратата ще се завърне Душан Перниш, който не пази при загубата от Черно море на "Тича" заради вирус. Първоначално стражът бе записан в тимовия лист, но се е почувствал зле и бе заменен.

На върха на атаката ще се върне Мартин Камбуров, който не бе в групата за мача във Варна. Промяна ще има и в защитата. Левият бек Александър Василев е наказан. Педро Еуженио и Вандерсон, които бяха резерви на "Тича", сега срещу белите се очаква да са титуляри, пише "Тема Спорт". На Берое предстоят три поредни домакинства - две за първенство и за купата. Задачата пред зелените е да запишат три успеха в тях.

От вчера започна предварителната продажба на билети за двубоя със Славия. До деня на мача цената им ще е 5 лева, а в понеделник на касите талоните вече ще са по 8 лева. ВИП билетите са по 30 лева. Талоните са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната.

Източник: Novsport

Последни новини