Томаш: Трудно е да се бориш с трите гранда

Томаш: Трудно е да се бориш с трите гранда

Novsport

22-05-2019, 00:05

Треньорът на Берое Александър Томаш оцени високо представянето на отбора срещу Черно море и 4-ото място, което заралии си гарантираха в крайното класиране на Първа лига. Срещата на “Тича” завърши без голове, най-вече заради проливния дъжд и тежкия терен.

“Никой не може да се бори с времето. На този фон равенството е закономерно. Един гол щеше да реши мача. Поздравявам футболистите, защото показаха характер и себераздаване. На разбора говорихме съвсем други неща, но при тези условия нямаше как да очакваме нещо различно като футбол”, каза Томаш.

“Играл съм тук и знам колко е трудно за гостуващите отбори. У дома Черно море победи всички водещи отбори. Доволен съм от точката, която ни гарантира 4-ото място в класирането за втора поредна година. Това говори за постоянство. Липсват ни дребните детайли, за да надградим. Много е трудно да се бориш с трите гранда - не само футболно, но и като организация”, продължи наставникът на Берое.

“Още не знам по какъв начин ще изглеждаме срещу Левски в последния кръг. Възможно е да дадем шанс на част от юношите. Реално погледнато, те още не са готови, но ще им е от полза, да го усетят сами. Няма да им попречи да проверят нивото си точно в такъв мач. Аз дебютирах на 17 години, и то в Лига Европа”, каза още Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини