Томаш: Усещам, че футболистите не са искрени

Томаш: Усещам, че футболистите не са искрени

Novsport

11-03-2019, 20:24

Аз винаги съм бил искрен с футболистите, така съм и в живота. Когато обаче усетиш, че от другата страна не ти отговарят със същото, тогава е лошо, коментира треньорът на Берое Александър Томаш след поражението на неговия тим от Витоша с 0:1. 

„Допуснахме от два удара да ни вкарат гол. През първото полувреме владеехме инициативата, създавахме ситуации, но втората част излезе друг отбор. Бяхме апатични, разочарован съм. Нямам обяснение”, каза още той.

„Пречупихме се, че не вкарахме гол. Колкото повече минаваше времето, толкова повече брак имаше в действията ни. Тези неща не правят добро впечатление. Явто футболистите не могат да носят напрежение. Две коренно различни полувремена. Владееш топката, правиш атаки, отборът е избрал да играе по този начин. Не съм доволен въобще”, продължи треньорът.

„Обезкървени сме, имаме контузени, а и доста хора ни напуснаха. Това не трябва да ни оправдава, има спад при нас. Изходът е само с победи. Трябва да сме уверени, спокойни, без напрежение. Явно целта, която задаваме, тежи. Бяхме близо до постигането им, но сега не е така”, коментира наставникът на Берое.

„Искам да се играе футбол, може на някой да му тежи, но тогава грешката е моя. След тази игра не искам да говоря за цели, но съм разочарован страшно много от футболисти. Ще им го предам лично. Животът е кръговрат, когато си горе трябва да се държиш по начин, по който го правиш и когато си долу. Оставам спокоен, искам да разсъждавам трезво и да взема правилните решения”, добави той.

„Оставката не е решение за мен. От първия до последния ден ще давам всичко от себе си за този клуб. Има хора, които взимат решенията. Феновете ни са разочаровани и е нормално, разбирам. Искам да играем футбола, който обичам. Днес не беше така”, завърши Александър Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини