Томаш хвърля най-доброто срещу Локо Пд

Томаш хвърля най-доброто срещу Локо Пд

Novsport

22-09-2019, 09:13

Берое гостува днес на Локомотив Пд в мач от efbet Лигата. Двубоят на "Лаута" е от 17:45 часа.

Старши треньорът на заралии Александър Томаш за първи път от началото на сезона ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. В състава след изтърпяно наказание се завръща десният бек Иван Бандаловски. При победата над Витоша Бистрица 1:0 след 9 месеца отсъствие игра и Георги Ангелов. Очаква се той да е титуляр и днес.

Томаш трябва да избере кой ще отпадне от групата, като най-вероятно това ще е Милен Желев или Бригидо. В лагера на заралии се надяват, че и днешната последна тренировка преди срещата ще мине без проблеми и няма да има контузени.

Въпреки че донесе победата над Витоша, Зоран Йосипович, който замени Камбуров през втората част, ще остане пак на пейката.

След като последните попълнения останаха без картотеки и за този кръг пък, Локо (Пд) отново ще е с група от 17 души. Бруно Акрапович има още двама футболисти, които тренират усилено, но те нямат паспорти на страни от ЕС. Става въпрос за нигериеца Мустафа Абдулахи и бразилеца Густаво.

От ръководството вече задвижват процедура по изваждане на наш документ за самоличност, но тя няма как да даде резултат по-рано от пролетта. В момента тримата извън ЕС, които Бруно Акрапович използва по време на срещите, са нигериецът Стивън Езе, сърбинът Милош Петрович и таджикът Парвизджон Умарбаев, който има и руски паспорт.

Халфът е на път да се откаже от руското си гражданство, за да вземе българско, но това също ще отнеме време и на този етап проблемът с чужденци извън ЕС на „Лаута" е налице.

Източник: Novsport

Последни новини