Томаш: Шапки долу за моите футболисти!

Томаш: Шапки долу за моите футболисти!

Novsport

11-08-2018, 21:10

Треньорът на Берое Александър Томаш бе доволен след победата над Ботев с 2:1.

„Такива дерби мачове имат много заряд и е нужно себераздаване. Шапки долу за моите футболисти. Бяхме добре чисто футболно, но можем много повече. Създадохме ситуации, които не можехме да отбележим гол, но пък е хубаво е, че ги има", коментира той. 

"Първата по-сериозна атака на Ботев дойде и ние допуснахме гол. Четох, че това е юбилейно дерби. Преди да се изиграе мача ние влизахме в историята, но ние искахме да влезем в историята с успех. Публиката ни помогна страшно много и запали искрата във футболистите. В тези мачове трябва пламък, искра, магия. Това си говорихме с щаба преди мача. За да вземем мача, то ни трябваше нещо, което да запали футболистите”, добави Томаш.

“През миналата година бяхме еднообразни. Противниците ни се нагаждаха, а Ботев днес се затваряше добре и имаше период, в които сякаш се блъскахме в стена. Трябваше да търсим други алтернативи. Опитахме с много тактически промени, но това означава, че Берое е жив и се развива”, завърши Александър Томаш веднага след успеха над Ботев Пловдив

Източник: Novsport

Последни новини