Тонев вариант за ЦСКА

Тонев вариант за ЦСКА

Novsport

25-05-2018, 08:50

ЦСКА следи ситуацията около своя юноша Александър Тонев. 28-годишното крило е свободен агент, като за последно бе част от елитния италиански Кротоне. През януари обаче Тонев разтрогна контракта си и оттогава не е играл за друг отбор, пише "Тема спорт". Още през зимата се говореше, че ЦСКА може да отправи оферта към бившия футболист на Астън Вила и Селтик, но това остана само в сферата на спекулациите. Сега обаче армейците може да предприемат опит да привлекат Тонев, което зависи и от ситуацията с фланговите нападатели в отбора.

Червените имат доста опции по крилата - Десподов, Джеси, Манолев, а се очаква и Енрике да остане. Ако обаче червените се разделят с някой от тези играчи, не е изключено да се стигне до предложение към Тонев. Десподов наскоро обяви, че му е време да ходи в чужбина, за да продължи развитието си. В началото на годината интерес към него проявяваха водещи клубове от Русия и Украйна.

ЦСКА има поглед и върху други родни футболисти, които в момента или доскоро са били част от чуждестранни тимове, но бъдещето им е неясно. По този начин армейците привлякоха Манолев и Бодуров, които дойдоха в ЦСКА след престои в Кубан Краснодар и Фулъм.

Източник: Novsport

Последни новини