Тони Здравков: Бяхме по-добри в реализирането на положенията

Тони Здравков: Бяхме по-добри в реализирането на положенията

Novsport

09-12-2018, 19:42

"Днес бяхме по-добри в реализирането на положенията. Бяхме по-организирани, това ни даде превъзходство. В нашия отбор определено има натрупана умора и тези мачове са много тежки за момчетата. Позитивите бяха да се даде почивка на определени футболисти. Тези, които влязоха, показаха желание. Справиха се със задачите." Това заяви треньорът на Лудогорец Антони Здравков след победата с 2:0 над Славия в 19-ия кръг на Първа лига.

Здравков коментира и схемата 4-4-2, с която Лудогорец започна мача, като Кешеру и Швиерчок си партнираха в атаката. „Опитаха и двамата да играят заедно, да си подават топката, което е много важно при 4-4-2. Смятам че се справиха в по-голяма степен. Не бих казал, че не съм доволен, трябва да се пробва и когато се налага, да играем по този начин."

"При всички положения ще търси престижна поеда в последния мач в групата в Лига Европа. Погледите днес ни бяха насочени само към мача със Славия. Последните 20 минути се отпуснахме и те създадоха опасни ситуации."

"Опредлено целта е да си спечелим двубоите, които ни предстоят в четвъртък и в неделя. Всеки мач носи 3 точки, независимоот името на съперника. И на всеки съперник трябва да му се отдаде уважение и респект."

Източник: Novsport

Последни новини