Тони Здравков: Допуснахме елементарен гол, уморени сме

Тони Здравков: Допуснахме елементарен гол, уморени сме

Novsport

22-01-2019, 19:35

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков коментира представянето на тима му в контролата с румънския Клуж, която шампионите загубиха с 0:2. Това бе трета проверка за разградчани и второ поражение в проверките по време на лагера в Турция.

„Определено имаше позитиви, особено през първата част. С оглед на много тежките тренировки, които правим, нашият тим показа нелоши неща. Допуснахме елементарен гол от ъглов удар, но създадохме чисти положения и можехме да водим с 2:1 на полувремето”, заяви Здравков пред "Диема спорт".

 „Клуж е доста по-напред от нас в подготовката. Играчите им са по-свежи, скоро се подновява румънскито първенство, а при нас се вижда тежест и закъсняла реакция, което на този етап е напълно нормално. Момчетата, които влязоха през второто полувреме имаха изключително тежка тренировка сутринта”, добави специалистът.

„Съвсем нормални са реакциите на Григоре и на Анисе, но те притежават нужните качества. Григоре изигра 45 минути на добро ниво. И двамата са с потенция и очаквам да са опоненти на другите футболисти за титулярните места”, каза Здравков за завръщащите се след травми играчи.

На въпрос за събитията в Левски, Тони Здравков сподели: „Не смятам, че е редно по накакъв повод да коментирам. Не е моя работа, треньорът съм на Лудогорец и също така не смятам, че е редно някой колега да коментира действията на Лудогорец. Не бих казал, че имаше изненада в привличането на Георги Дерменджиев, защото 4-5 дни преди това медиите го бяха обявили.”

Източник: Novsport

Последни новини