Травма мъчи Велковски, под въпрос е за Черно море

Травма мъчи Велковски, под въпрос е за Черно море

Novsport

19-09-2018, 09:14

Контузия мъчи левият бек на Славия Димитър Велковски. Той дойде при белите това лято и се превърна в несменяем титуляр.

Напоследък обаче изпитва болки в бедрото и днес трябва да мине обстоен преглед. Лекарят на столичани е бил категоричен, че положението му може да се усложни и е възможно Велковски да пропусне двубоя с Черно море на "Тича" в неделя.

Вратарят Антонис Стергиакис пък поднови от вчера тренировки с белите. Той лекуваше контузия, която го извади от строя за последните четири мача.

Очаква се гръцкият страж да се завърне под рамката в мача с Пирин Бл за купата. В негово отсъствие 42-годишният ветеран Георги Петков запази мрежата си суха и в четирите срещи.

"Радващо е, че целият отбор играе добре във фаза защита и положенията пред вратата ми са малко. Гледам да помагам като цяло на отбраната пред мен. Хубаво е, че не допускаме попадения. Славия играе по-добре от миналата година. Получаваме по-малко голове.

Срещу водещите отбори играем добре. Проблемът са ни с тимовете от нашата черга, там изпитваме трудности. Може да стигнем една идея по-напред. Важното е младите да растат и да трупат самочувствие", сподели ветеранът Петков.

Източник: Novsport

Последни новини