Треньор в Дунав: Допускаме много леки голове

Треньор в Дунав: Допускаме много леки голове

Novsport

09-12-2018, 15:35

Пламен Донев, който е част от треньорския щаб на Дунав, заяви след загубата от Септември с 1:2, че отборът често прави грешката да поведе, след което да загуби мач.

"Стара наша грешка, повеждаме на чужд терен и после губим, а направихме сносно първо полувреме. Необяснимо защо след почивката се случи това, защото указанията бяха да търсим и втори гол. Допуснахме леко изравняване, от там тръгнахме ва банк и накрая можеше да има още голове и в двете врати. Явно слабостта ни е след като отбележим, после да допускаме много леки голове", заяви още Донев.

До края на есенния полусезон на русенци им остава само един мач и той е с шампиона Лудогорец. След това им предстои тежка зимна подготовка, която според специалиста ще е ключова за оцеляването им в елита напролет.

"Трябва да работим на паузата. Втория сезон има шест мача, особено след този с Лудогорец. При една добра подготовка, трябват и нови имена, смятам, че можем да се доблилжим. Има шест мача до края на редовния сезон, после има и групи в плейофи. Ако другите не се откъснат, можем да се спасим. Трудно ще е, трябва много работа през втория полусезон", завърши Донев.

Източник: Novsport

Последни новини