Треньорът на Верея: Мачът беше доста интересен

Треньорът на Верея: Мачът беше доста интересен

Novsport

31-08-2018, 21:18

Старши треньорът на Верея Небойша Лекич взе първа точка, откакто е начело на старозагорския тим, при нулевото равенство със Славия. Старозагорците за пореден път не успяха да се разпишат в среща от Първа лига, като имаха много пропуски в края, но сръбският треньор бе доволен от факта, че тимът създава положения за отбелязване.

„Мачът беше доста интересен. Смятам, че моите футболисти дадоха всичко от себе си и се раздадоха максимално. Славия е добър отбор и имат много силен треньор, в лицето на Златомир Загорчич. Беше трудно за нас, тъй като те са организиран тим, който играе технично. Топките, които пращат напред също са много опасни, но моите играчи изпълниха това, което бе заложено преди срещата”, бяха първите думи на Лекич след мача.

„Грешките в играта са нормални. Днес имахме своите шансове, но не успяхме да ги реализираме. В края на мача футболистите ми бяха изморени и не успяхме да се възползваме от възможностите, които имахме. Имаме липса на голове, но е добре, че създаваме положения. Ще продължаваме да работим и ще трябва да използваме по-добре статичните положения”, завърши треньорът на Верея.

В идния кръг Верея има визита на шампиона Лудогорец.

Източник: Novsport