Треньорът на Жрински: Очаквайте изненади!

Треньорът на Жрински: Очаквайте изненади!

Novsport

15-08-2018, 18:05

Очаквате изненади!, обяви новият треньор на Жрински Мостар Блаже Слишкович преди утрешния реванш с Лудогорец от Лига Европа. Българският шампион има преднина от 1:0 след мача в Разград.

Специалистът каза още, че знае как да излъже Лудогорец. Слишкович беше назначен начело Жрински в понеделник, на мястото на Анте Мише, който води тима в първия мач. 

„Поздравявам българските журналисти, които сте тук. Лудогорец е отбор, който предизвиква интерес. В последните 7-10 години Лудогорец е отбор, който е познат не само на Балканите, а и в цяла Европа“, коментира той.

„Поех отбора вчера. На 75% от играчите вече съм бил треньор. Има и нови попълнения, с които се запознах. Водихме откровен разговор за проблемите, които има Жрински и как те да бъдат отстранени. Ще говоря с всеки един индивидуално. Целта е да върнем атмосферата, която ни помогна да побеждаваме в последните два сезона в Босна и Херцеговина“, каза още Слишкович.

„Вчера имахме лека тренировка. Направихме двустранна игра, в която пробвахме някои неща, с които да се противопоставим на Лудогорец утре. Колко ще бъде качествено ще видим, защото имахме много малко време за работа“, продължи спецът.

„Със сигурност ще има промени в състава. Предишният треньор също правеше промени или заради контузени футболисти, или заради умора. Напуснах в края на миналия сезон след мое решение и продължавам да стоя зад него. По ирония на съдбата винаги се завръщам в клуба в тежки моменти. Сега ситуацията не е по-различна. Клубът има множество проблеми. Най-вече с контузени футболисти или такива, които не са готови физически след контузии. Мисля, че съм правилният човек, който може да изведе клуба от тази ситуация“, каза още Слишкович.

Той обясни, че ще води отбора до паузата в местното първенство заради мачовете на националните отбори следващия месец, като се надява до тогава ръководството на клуба да е намерило негов заместник.

Източник: Novsport

Последни новини