Тръст "Синя България": Имаме съмнения относно свободата на Павел Колев в Левски

Тръст

Novsport

02-08-2019, 18:31

Председателят на Управителния съвет на Тръст "Синя България" Даниел Стрезов изрази съмнения в свободата в Левски на изпълнителния директор на клуба Павел Колев. Стрезов подкрепи думите си с два примера от последните месеци.

"Дали Павел Колев получава свободата в Левски, която искаше? Честно казано, имаме леки съмнения в това нещо. Ето например назначаването на спортен директор. Павел Колев от момента, в който беше назначен за изпълнителен директор на клуба, във всяко второ интервю, подчертаваше колко е важно клубът да има спортен директор. И спорният директор беше доста изненадващо назначен, веднага след първото интервю на Петър Хубчев, когато той също намекна, че настоява да има човек на тази позиция, възможно най-бързо."

"Друг интересен факт е, че станаха два месеца, откакто Ивайло Петков е спортен директор и той все още не е дал нито едно интервю. В момента изпълнителен директор на Аякс е Едвин ван дер Сар. Не съм сигурен дали ако утре Ван дер Сар замести Павел Колев, при свободата, която той има в момента, ще постигне много по-добри резултати", заяви Стрезов в "Часът на сините" по Sportal TV.

Източник: Novsport

Последни новини