Турицов: Имаме огромни шансове да спечелим титлата и купата на България

Турицов: Имаме огромни шансове да спечелим титлата и купата на България

Novsport

30-03-2019, 10:15

Крайният бранител на ЦСКА Иван Турицов изрази надежда, че тимът му има сериозни шансове да направи дубъл в България, печелейки титлата и Купата на България.

„Червените” изостават на 5 точки от лидера Лудогорец, но Турицов вярва, че с добър колектив и задружност, тимът от „Българска армия” може да постигне целите си.

Преди да се завърне в ЦСКА, бранителят игра в Литекс Ловеч, но бе върнат от Любослав Пенев, след като стана ясно, че Станислав Манолев напуска клуба.

„Мисля, че точно една седмица преди да започне втората половина на сезона тренирах в Ловеч и точно преди една контрола ми казаха, че това е последният ми мач за Литекс и заминавам за София, за да играя в ЦСКА”, коментира той.

„Наистина е трудно, но престоят ми в Ловеч ми помогна много, за да играя мъжки футбол. Разликата между юношески и мъжки футбол е много голяма. Опитът във Втора лига ми помогна много да играя добре сега. Любослав Пенев и съотборниците ми помагат много. Подкрепяме се и според колективът е на добро ниво и всички сме заедно”, допълни младокът.

Турицов има една титла с тима на ЦСКА до 19 години. 

„Спомням си тогава, че колективът беше много добър. Бяхме задружни, подкрепяхме се и това е основната причина да вземем титлата. Сега всеки мач е като последен, имаме директни мачове с всички и имаме огромни шансове да спечелим титлата и купата на България. Баща ми и дядо ми са от ЦСКА и покрай тях и аз от малък съм за отбора”, каза още защитникът на ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини