Укра: ЦСКА ми дава шанс в трудна ситуация (ВИДЕО)

Укра: ЦСКА ми дава шанс в трудна ситуация (ВИДЕО)

Novsport

16-02-2018, 22:27

Много съм доволен, защото ЦСКА ми дава шанс в трудна ситуация, заяви едно от новите попълнения Андре Монтейро - Укра в интервю за официалния сайт на клуба.

"Клубът знае моя потенциал, ще дам всичко от себе си, за да оправдая доверието, което ми се гласува. Преди 3-4 години ЦСКА е имал интерес към мен, но мисля, че не е имало разбирателство заради парите", разкри протугалецът.

Укра обяви още, че иска да постигне много успехи с тима и да стане част от славната история на "червените". 

Той разкри, че двамата му сънародници в тима - Рубен Пинто и Тиаго Родригес, много му помагат с адаптацията и са му разказали за българското първенство. 

"Футболът е толкова динамичен, че има достатъчно информация. С моите съотборници и сънародници си говорим повече, те ми помагат с адаптацията. Знам почти всичко от тях, сега ми е по-лесно да научавам повече за първенството", добави португалецът.

29-годишният играч обяви, че малко по малко се включва в заниманията заедно със съотборниците си, но очаква след 2 седмици да бъде готов и да тренира наравно с тях.

Андре Монтейро разказа защо е наричан Укра. Като дете той е имал руса коса и един от треньорите му е казал, че прилича на украинец и му заявил, че ще го нарича Укра накратко.

Португалецът е впечатлен от феновете на "червените", които го посрещнаха с бурни овации на "Армията" преди контролата с Царско село и обеща, че ще направи всичко възможно, за да ги радва. 

Източник: Novsport

Последни новини