Фен клубът на Локо (Пд): Резултатите в школата са плачевни

Фен клубът на Локо (Пд): Резултатите в школата са плачевни

Novsport

11-10-2018, 14:09

Фен клубът на Локомотив (Пловдив) публикува остра позиция относно работата в школата на клуба. Novsport.com публикува съобщението без редакторска намеса:

"Ние, привържениците на Локомотив Пловдив, бяхме решили да не влизаме в безплодни полемики с ръководството относно резултатите на школата, но това далеч не означава, че не следим отблизо как се представят нашите деца в различните възрастови гарнитури. 

За наше съжаление резултатите продължават да са плачевни. Дори само сухата статистика би била достатъчна всеки един трезвомислещ човек да си даде сметка, че школата не функционира както трябва. Победи при децата над любителски формации няма как да компенсират трагичното представяне като цяло. Буди насмешка фактът, че гласност се дава само на резултатите, които са удобни на директора на школата, а позорните загуби не се споменават никъде. Това ни навежда на мисълта, че се води целенасочена пропаганда за прикриване на несъстоятелността на ръководството на ДЮШ и съответно на тези, които покровителстват всичко това. 

За пореден път искаме да попитаме кога ще бъдат взети мерки, в школата ни да започне да се работи и тя да се представя на ниво, каквото подхожда на традициите в Локомотив Пловдив? Кога ще се спре с манипулациите на общественото мнение, като се прикриват срамните резултати и се дава гласност на победи над непретенциозни противници? Кога ръководителят на школата ще излезе и ще поеме отговорност за факта, че миналия уикенд старшите набори завършиха мачовете си с голова разлика 0-9, а този уикенд от четири мача срещу Ботев бяхме унизени в три и един победихме трудно с 2-1 и то срещу деца с една година по-малки от нашите момчета? Време е да се вземат спешни мерки, защото това са нашите деца и нашето бъдеще!

И ако за някого написаното по-горе може да бъде за пореден път безотговорно подминато с лека ръка, представяме сухата статистика за последните резултати срещу неградските, която не може да бъде намерена никъде в официалната страница на отбора и която не се нуждае от коментар:

Набор 2005 губи с 4:0

Набор 2006 губи от набор 2007 с 3:0

Набор 2002 губи с 4:2

Набор 2004 губи с 3:0

Набор 2007 печели срещу набор 2008 с 2:1

Единственото разумно нещо, което човек може да направи при такива резултати, е да си подвие опашката и да си тръгне незабавно!

И един въпрос лично към г-н Палазов: колко юноши играят в момента в първия отбор, каквато беше обявената цел?", гласи съобщението.

Източник: Novsport

Последни новини