Феновете на Левски спасили Иванков

Феновете на Левски спасили Иванков

Novsport

04-06-2019, 08:29

 Атаката на феновете на Левски в социалните мрежи даде резултат, пише „Меридиан мач“. Димитър Иванков остава на „Герена“. „Сините“ обявиха, че няма да се разделят с него. Бившият капитан на тима и любимец на Сектор Б се смяташе за излишен, след като Петър Хубчев доведе със себе си Армен Амбарцумян, който да се грижи за вратарите. Новият треньор Петър Хубчев бе категоричен, че няма да остави нито един от членовете на предишния щаб, от който част бе Иванков.

„Какъв е този Армандо, винаги ни е дразнил“, коментираха запалянковците. Освен това те си припомниха, че Амбарцумян има и гол във вратата на любимия им клуб. Това става при загуба на Ботев (Пд) с 1:2 от „сините“. Тогава вратарят, който е известен и с любовта си към рока, намалява за „канарчетата“ от дузпа в 89-ата минута.

„Показвал ни е и средни пръсти , твърдяха запалянковците.

Както е известно, от Левски излязоха с официално становище, че Иванков трябва да се оперира на 20 юни. Той има скъсан менискус от лагера в Агия Напа през зимата. Въпреки това е стискал зъби и е тренирал вратарите през пролетта.

„Ръководството на Левски ще поеме всички разходи по операцията и възстановяването на Иванков. Пожелаваме му бързо възстановяване и го очакваме в края на годината да се завърне на работа в клуба“, написаха „сините“.

Източник: Novsport

Последни новини