Фернандо Каранга пристигна при Левски

Фернандо Каранга пристигна при Левски

Novsport

17-01-2019, 20:51

Бившият нападател на ЦСКА Фернандо Каранга пристигна при Левски. Тимът на бразилеца Хенан дели един хотел със "сините" в Кипър. Таранът демонстрира отлично настроение. На 25 януари се очаква Каранга да играе срещу Левски във втората контрола на българите.

Както е известно, бразилецът вкара 30 гола (3 във вратата на Левски) в 41 мача за "червените" и се превърна в любимец на Сектор "Г". Футболистът обаче няколко пъти влезе в разправии със "сините". Първо счупи носа на Кали Тиам в мач за първенство, след което халфът рискува да прекрати кариерата на Каранга с брутално влизане в сблъсъка за Купата на България. Освен това бразилецът беше наказан от Дисциплинарната комисия на БФС за надуваемия член, с който ликуваше при успеха с 1:0 в дербито, а на него бяха вързани "синьо-бели" шалове.

Нападателят отново провокира Левски след напускането си на "Българска армия", но този път със скандално видео преди срещата между ЦСКА и Левски през този сезон. В клипа бразилският нападател изразяваше своята подкрепа към бившия си отбор и обиждаше тима на Левски, като правеше своя любим жест, с който провокираше след головете си с "червената" фланелка, режейки главата.

На следващия ден Левски победи с 1:0, а Давид Яблонски пък изригна със скандално видео срещу бразилеца, в което го обиждаше. Още на същия ден бранителят обаче се извини в социалните мрежи за постъпката си.

Източник: Novsport

Последни новини