Херо: Абсурд да говорим за промяна при нас

Херо: Абсурд да говорим за промяна при нас

Novsport

02-11-2019, 19:41

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо остана недоволен от липсата на агресия в неговия отбор в ключовите дуели по време на загубата на старозагорци в Разград с 1:3 от Лудогорец. Той призна, че класата на „орлите“ си е казала думата.

„Проблемите в нашия отбор са в защита, основно в липсата на агресия. Играчите нямат навици за защита, като и разликата в класите си каза думата. В тези моменти трябваше да сме много по-солидни при единоборствата, а ние губехме всяко такова“, започна той.

„Получихме и доста нещастни голове, особено вторият и третия. Въпреки това обаче победата на Лудогорец е заслужена, тъй като класата им си каза думата във важните моменти“.

„Не успяхме да задържим аванса си. Не влизахме достатъчно здраво в единоборствата и затова нещата не се получиха. Несериозно е да се коментира дали има някаква промяна и подобрение, До Нова година трябва да задържим положението, за да можем след това да надградим във всички аспекти“.

„Трябва да изтърпим негативите от контузиите в момента и да позволим на хората с травми да навлязат постепенно в игрови ритъм, за да могат да бъдат максимално полезни занапред“, завърши Димитров.

Източник: Novsport

Последни новини