Херо: Трите точки са важни, но битката ще е до последния кръг

Херо: Трите точки са важни, но битката ще е до последния кръг

Novsport

27-02-2018, 19:53

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от успеха на шампионите над Ботев (Пд) при гостуването си от 22-ия кръг на Първа професионална лига. Херо заяви, че победата е добра новина, но нищо не е решено в битката за титлата. 

"Настройката на нашите футболисти беше такава, че започнахме с висока преса, успяхме да вкараме в началото, а и изпуснахме положения. След това играта се изравни, дори Ботев имаше и инициативата. Хубавото беше, че в края на полувремето успяхме да отбележим. След почивката бяхме по-стабилни в защита, а и имахме въможности на контраатака, като освен гредата, която ударихме имахме още 3-4 ситуации, в които можехме да вкараме." 

"Важна е всяка една точка и победа. Неведнъж казах, че борбата ще е между тези три отбора до последния кръг, така че нищо не е решено. Не смятам, че това ни успокоява, защото всичко може да се случи в мачовете до края. Останахме само с двама крайни защитници, в лицето на Сисиньо и Натанаел, последният имаше картони и не играеше и по принуда игра Лукас Саша, а той се контузи и останахме в т.нар. "пожарен вариант". Налбюдавам отдавна Цветомир Панов, харесвам качествата му, българин е и не смятам, че сгрешихме с избора си."

"Жоао Пауло ще бъде преотстъпен в Ботев, той е наш футболист. Той е трети вариант на неговата позиция и за него беше по-добре да трупа минути.", завърши Димитров. 

Източник: Novsport

Последни новини