Херо: Целта е ясна - Шампионска лига

Херо: Целта е ясна - Шампионска лига

Novsport

12-05-2018, 20:39

"При нас имаше повече ваканционно настроение, ако трябва да бъда честен. Нашите футболисти мислиха за пътуването, за това как ще починат през следващите две седмици. Като че ли нямаше този заряд и настроение, което би трябвало да има.

Приятно е чувството да спечеля титлата с трети различен отбор. Не мога да кажа, че е неприятно. Радвам се най-вече заради футболистите. Заради хората, които свършиха своята работа. Не мога да не бъда щастлив наравно с тях.

За селекцията си има селекционен съвет, който се занимава с тези неща. Имаме нужда от освеежаване, за да вдигнем още нивото и класата на отбора. Трябва да се намерят точните хора. На определени позиции трябва да се увеличи конкуренцията. Надявам се да намерим нужните хора.

Не сме имали разговори с ръководството за следващата цел. Тепърва предстоят. Но тя е ясна. Всички искаме да се преборим за групите на Шампионска лига.

Какво ме накара да остана и през следващия сезон в Лудогорец? Тази година влязохме в груповата фаза на Лига Европа. Амбицира ме това, да се опитам да влезем в групите и на Шампионска лига. Ако успеем да го направим, ще бъда максимално щастлив.

Източник: Novsport

Последни новини