Херо ще връща старата схема за мача с Берое

Херо ще връща старата схема за мача с Берое

Novsport

18-04-2018, 08:16

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо ще се върне към старата схема 4-2-3-1 за домакинството на Берое днес.

Мачът в Разград е от 20:30 часа. Както е известно, преди дни на „Герена" специалистът заложи на 3-5-2, както бе играл при визитата на Брага от групите на Лига Европа. Това изненада сините и даде резултат.

Мача със сигурност пропускат контузените Абел Анисе и Якуб Швиерчок. На първия предстои операция, така че той ще е аут поне още 5-6 месеца. Полякът се чувства по-добре, но няма да се рискува с включването му.

Очаква се да има рокади в отбрана и Пластун да си партнира с Георги Терзиев. В средата на терена до Дяков отново ще е Лукас Саша. В групата ще се завърне Густаво Кампаняро, който не бе сред 18-те на „Герена". Атаката ще води Клаудиу Кешерю.

В същото време Иван Бандаловски отново ще започне сред титулярите на Берое за днешното гостуване на Лудогорец. Десният бек се появи сред 11-те при домакинската победа с 3:2 над Ботев Пд в събота, като си вкара автогол, с който резултатът стана 2:2. Заралии обаче успяха да стигнат до трите точки.

Интересното е, че предишния мач, в който Бандата за последно игра, бе домакинското поражение от разградчани с 0:1. Впоследствие той бе обявен за контузен, но на няколко видеа, пускани на сайта на заралии през този период, се виждаше, че той тренира с тима. Сега бранителят отново получава доверието на старши треньора Александър Томаш.

Като дясно крило ще действа Милен Желев. Карлос Охене, който срещу Ботев Пд се завърна след контузия, пак ще остане на пейката. Срещу канарчетата той замени Райнов, който получи болки в адукторите.

Родният национал обаче е готов и ганаецът пак ще е на пейката за сметка на Марко Адамович. Според Томаш Охене все още не е готов да започне сред 11-те заради травмата, която лекуваше доскоро. Наказан е голмайсторът на тима Мартин Камбуров. Неговото място на върха на атаката ще заеме Серджиу Негруц.

Източник: Novsport

Последни новини