Холмар Ейолфсон: Левски е готов за титлата

Холмар Ейолфсон: Левски е готов за титлата

Novsport

20-10-2018, 23:43

Левски е готов за титлата, сигурен е защитникът Холмар Ейолфсон. Исландецът говори след поражението с 1:2 от Лудогорец в мача от 12-ия кръг на Първа лига, като анализира случилото се на терена.

„През първото полувреме не играхме това, което можем. След почивката демонстрирахме защо сме на върха. Разочароващо е, че не успяхме да играем 90 минути на нивото от втората част“, заяви централният защитник. 

„Трудно е да се обясни. Не съм гледал положенията отново. Може би за втория гол можеше да избера по-лесна опция. Това е футболът, грешки се допускат. Трябва да се поучим. Казахме си на почивката, че сме по-добри от показаното през първата част и трябва да демонстрираме истинските си възможности. Разочаровани сме, че не вкарахме още попадения. Все пак имаме още поне три мача срещу Лудогорец“, добави той.

„Не мога да кажа, че сме далеч от Лудогорец. Може би сме на едно ниво. Ние сме с различен стил. В добра форма се. Играхме по-добре през втората част, отколкото през първата. Все още е рано. Можем да направим големи крачки все още“, отсече за финал Ейолфсон.

Източник: Novsport

Последни новини