Христо Иванов: Искахме да ги надхитрим

Христо Иванов: Искахме да ги надхитрим

Novsport

30-09-2018, 22:35

Получи един неособено зрелищен мач за зрителите. Беше тактическо надлъгване. Не мога да кажа, че бяхме излезли да не загубим, искахме да ги надхитрим. Тактиката ни се получаваше, но напред нещо ни липсваше да вкараме, обясни вратараят на Етър Христо Иванов след 0:0 на "Лаута".

"Може би с оглед времето и тежкия терен, осъзнавахме, че ако получим гол, ще ни е трудно да го върнем. И затова играхме малко предпазливо", заяви вратарят.

"Какво ни е липсвало, може да каже само треньорът. Правя евала на момчетата, че се хвърлиха", добави стражът, след което коментира спорните ситуации в мача.

"За дузпата нямам наблюдение, защото имаше доста хора пред мен, според мен нашият човек не го фаулира. И за отменения им гол мисля, че има засада, но не мога да съм категоричен и да давам мнение", сподели още Иванов.

"Играем мач за мач, искаме колкото се може по-рано да избягаме от тежките мачове, които играхме миналата пролет, защото те наистина са тежки. Не искам да говоря за първа шестица, втора осмица и т.н", завърши ветеранът.

Източник: Novsport

Последни новини