Хубчев извежда Левски за първи път днес

Хубчев извежда Левски за първи път днес

Novsport

23-06-2019, 07:35

 Днес треньорът на Левски Петър Хубчев ще направи дебют начело на Левски. Той ще стори това в контролата срещу РБ Бразил. Спарингът е от 18:00 часа и ще се играе в австрийския град Ангербергер.

Съперникът се състезава в щатското първенство Паулиста. РБ Бразил бе спечелил своята група, като остави зад себе си Сантос, Пон-те Прета и Сае Каетано, След това обаче тимът отпадна още на четвъртфиналите - отстъпи с дузпи на Понте Прета.

Със сигурност днес Хубчев ще даде игрови минути на две от новите попълнения в тима - черногорския национален вратар Милан Миятович и гръцкия централен защитник Янис Каргас. Третият привлечен през лятото - аржентинският плеймейкър франко Мазурек, обаче не се очаква да се появи на терена. Причината е, че е изостанал с подготовката. Вчера той отново тренира по индивидуална програма. Заедно с него обиколки върти и голмайсторът на Левски Станислав Костов.

Благоевградчанинът е с травма. Така се очаква атаката да бъде водена от Илия Димитров, който се върна в тима след преотстъпване в Септември. Хубчев не разполага с друг играч за центъра на нападението. Срещу РБ Бразил шанс за изява ще получат почти всички футболисти. В мача с руския шампион Зенит (25 юни) обаче Хубчев ще започне постепенно да избистря състава, който ще стартира първенството.

Източник: Novsport

Последни новини