Хубчев: Това е най-сладката ми победа, откакто съм в Левски

Хубчев: Това е най-сладката ми победа, откакто съм в Левски

Novsport

05-08-2019, 23:19

 Наставникът на Левски Петър Хубчев определи днешния успех с 2:0 над Царско село като "най-сладката победа", откакто той ръководи "сините". Специалистът говори и по други важни теми, свързани с отбора.

"За мен това е най-сладката победа, откакто съм в Левски. Постигната най-трудно и с най-много желание. Не се заблуждаваме. Бяхме отборът, който искаше много повече победата. Имаме проблеми при завършването на атаките. Когато топката върви по-бързо, нашата игра се получава. Познавам доста добре момчетата. Умората играе страшно голяма роля при някои момчета. Точно това очаквахме. Кой не е дал битка срещу Левски? Трябва да сме готови за това нещо".

"Между три и четири седмици Тиам няма да бъде на разположение. При Костов проблемът трябва да се реши генерално. За него не може да кажем колко време ще отсъства. Не се получиха много от нещата. И Робърта, и Мазурек са от съвсем скоро в отбора. Това беше първи мач за единия като титуляр. Трябва им време на тези момчета. Не знам дали знаят, че в Левски няма кой да им го даде. Трябва да намерим заместник на Мариани. Всеки трябва да дава малко повече".

Източник: Novsport

Последни новини