Хубчев: Търсихме трите точки до края, за разлика от предното ни гостуване

Хубчев: Търсихме трите точки до края, за разлика от предното ни гостуване

Novsport

30-11-2019, 19:54

"Като точки няма как да не съжаляваме, но ще си позволя да си изкажа личното си мнение. За разлика от предишното ни гостуване, когато си признахме, че не бяхме агресивни, сега второто полувреме търсихме победата до края. Мен лично това ме интересува много." Това заяви треньорът на Левски Петър Хубчев след равенството 1:1 с Берое в efbet Лига.

"На агресията, желанието и много неща отдавам промяната след почивката. Търсихме трите точки до края, за разлика от предното ни гостуване. Без това Левски няма как да живее. Берое беше свеж, предостави много голяма борба, оприличавам този мач на една много сериозна битка.  Отговорихме бързо, но няма как да бъдем доволни, че получаваме елементарен гол в толклова неподходящо време. Може би моментно разконцентриране беше причина за този гол. Не е нормално това", добави треньорът на "сините".

"Най-лесният въпрос за треньор на Левски е какво очаква от мач на отбора на "Герена". От 30 години друг едва ли ви е казал, че чакаме друго, освен победа. Може да има промени, някои хора имаха проблеми, може да се наложи да правим рокади.  По никакъв начин този мач не беше по-специален за мен, гледахме на двубоя като обикновен такъв. "

Източник: Novsport

Последни новини